„Mięso” - specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia”
We wtorek, 26 kwietnia br. w ramach „Kolekcji dla smakosza” ukaże się specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia” - „Mięso”.
W magazynie znajdą się przepisy na potrawy z mięsa - wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, drobiu, jagnięciny, baraniny oraz dziczyzny, a także sposoby na przygotowanie sosów, sałat i drinków. Pisarz Stanisław Tekieli opowie o mięsie w języku polskim.
„Mięso” - wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” pojawi się w punktach sprzedaży prasy we wtorek, 26 kwietnia br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące w cenie 9,99 zł.
Wydanie „Mięso ”będzie promowane w prasie („Gazeta Wyborcza” i jej dodatki, czasopisma Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl), w radiu (Radio Złote Przeboje, Radio Pogoda, Rock Radio, Radio TOK ) oraz w kinach sieci Helios.
Dołącz do dyskusji: „Mięso” - specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia”