„Nasza Historia Kuchnia” - wydanie specjalne „Naszej Historii” o historii kulinariów
We wtorek 25 listopada br. w sprzedaży pojawi się wydanie specjalne miesięcznika „Nasza Historia” (Polskapresse) - „Nasza Historia Kuchnia”, poświęcone historii polskiej sztuki kulinarnej.
„Nasza Historia Kuchnia” jest poświęcona staropolskiej i regionalnej sztuce kulinarnej. W numerze można znaleźć m.in. zrekonstruowane przepisy na tradycyjne polskie potrawy, materiały o kuchni rekonstrukcyjnej oraz o polskiej szkole kulinarnej.
Redaktorem naczelnym numeru jest Paweł Siennicki, a opracowaniem jego projektu graficznego zajął się Tomasz Bocheński, dyrektor artystyczny Grupy Polskapresse i Media Regionalne.
Wydanie specjalne miesięcznika „Nasza Historia” można kupić w całej Polsce w cenie 7,95 zł.
Sprzedaż wydania wspiera kampania promocyjna w mediach Grupy Polskapresse i Mediów Regionalnych i radiu (lokalne rozgłośnie).
Dołącz do dyskusji: „Nasza Historia Kuchnia” - wydanie specjalne „Naszej Historii” o historii kulinariów